Interviewed by two vivid girls in “Alla våra ligg-podden”

This was a fun interview where I got to think  back at the time I was still having sex… 😉

This “Alla våra ligg”-pod has been very popular in Sweden and it was fun, I liked the girs interviewing me. They were direct, spontaneous and curious. This episode is about tantric sex and there will be another one about sex addiction and celibacy.

Listen to it here – Episode 24.

Why not write your own 10 commandments?!
Interview in 100%-podden (not about sex this time...)
2 Comments
 • Babyface
  Posted at 10:58h, 13 April

  Hej Kristina, kul att du läser.
  Det finns olika uppfattning om alkoholism är en sjukdom eller inte. Jag förstår att det kan kännas som en sjukdom för den som inte har disciplinen att undvika att dricka, men i sånt fall är det också en sjukdom att vara överviktig (för den som inte kan sluta äta), en sjukdom att oroa sig för den som är hypokondriker / paranoid, en sjukdom att röka för den som inte kan sluta röka och så vidare.

  Tror dock att det kan finnas en risk att man väljer att skylla på att man är sjuk för att inte ta ansvar själv. I slutändan kan ingen annan ta ansvar för mitt liv än jag själv, även om jag förstås uppskattar välvilliga människor som vill hjälpa till. Att skylla på olika förutsättningar för olika människor kommer heller inte leda någonstans, även om det kan ligga en sanning i det.

  “Sjukdom” är ett ord som var och en får använda på sitt sätt, personligen väljer jag att inte berätta för andra vad som är sjukdom och inte.

 • Kristina
  Posted at 01:08h, 03 April

  Alltså det där med alkoholism du tar upp är ju helt fel!!! Är du alkoholist kan du inte vänja dig av vid ett beroende och börja dricka måttligt. Alkoholism är en sjukdom. Glöm aldrig det

Post A Comment